Öne Çıkan Yayın

Hotspot Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hotspot akıllı telefonlara sahip olan kişilerin sim kartlarına tanımlı olan mobil verileri diğer kullanıcılar ile Wi-Fi aracılığı paylaşması...

Maillerim Spam / Gereksiz E-Posta Kutusuna Gidiyor!

Son zamanlarda maillerin spam, gereksiz ya da tanıtım kutusuna gitmesinden dolayı bir çok kişi mağdur olmaya başladı ve mağdur olan kişiler bu maillerin spam, gereksiz kutusuna gitmesinin nasıl önüne geçileceği konusunda araştırmalar yapmaya başladı. Bu yazımızda sizlerle birlikte maillerin normal bir şekilde alıcı adresinde gelen kutusuna nasıl gönderileceğiniz sizler için yazdık.

Son zamanlar da bir çok kişi bu maillerin spam, gereksiz kutusuna gittiği için şikayetler oluşturmaya başladı fakat bu şikayetler sonucunda mail sistemlerinden herhangi bir geri dönüş alamadılar ve kişisel çözümler ile bu sorunları ortadan kaldırmak için araştırma yapmaya başladı. Gün geçtikçe spam şartlarında sürekli değişmeler yaşanıyor. Eğer kurumsal bir şirket olarak e-mail marketing yapıyorsanız yeni gelen güncellemeler ve sözleşmeler ile e-mail marketing konusunda büyük zorluklar yaşayabilirsiniz. Mesela sosyal medyada gündeme getirilen sorunlar bir kısmı Outlook mail sistemi kullanan kullanıcıların mailleri göndericiye ulaşıyor fakat alıcı gönderilen mailin gelip gelmediğine bakmak için spam kutusunu kontrol ettiği zaman gönderilen mailin spam kutusuna düştüğünü görüyor. Genellikle maillerin spam kutusuna gönderilmesi ancak mail yolladığımız alıcı kişinin geri bildirimi ile farkına varılabiliyor.

Devamını Okumak İçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder