Öne Çıkan Yayın

Hotspot Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hotspot akıllı telefonlara sahip olan kişilerin sim kartlarına tanımlı olan mobil verileri diğer kullanıcılar ile Wi-Fi aracılığı paylaşması...

Apple Watch IMEI Numarası Nasıl Bulunur?

iOS, macOS ve watchOS işletim sistemi kullanan kullanıcılarının Apple Destek ile iletişim kurması gereken bazı durumlar yaşanabiliyor. Akıllı telefonlarımızın IMEI ve seri numarasını öğrenmek biraz kullandığımız Apple Watch’ların IMEI Numaralarını bulmaya göre biraz daha kolay. Şimdi sizlere adım adım Apple Watch imei sorgulama işlemini ve Apple Watch imei kaydı öğrenme işleminin yolları anlatacağız.

Bir Apple Watch kullanıcıysanız ve Apple Watch’unuzu Apple’ın resmi satış noktalarından almadıysanız ve kullandığınız Apple Watch’un orijinal olmadığınızı düşünüyorsanız Apple Watch IMEI numaranızı veya seri numaranızı öğrenerek Apple Watch’unuzun orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz ya da ikinci el bir Apple Watch satın alacaksınız Apple Watch’un orijinal olup olmadığını merak ediyorsanız mutlaka IMEI sorgulaması yapmanız gerekiyor. Peki Apple Watch IMEI Numarası ya da Seri Numarası nasıl bulunur. Apple Watch seri numarası ya da Apple Watch IMEI Numarasını öğrenmek istiyorsanız bu makaleyi okumanızda büyük fayda olacaktır. Aşağıda Apple Watch imei kaydı ve Apple Watch imei sorgulama işlemleri ile yapmanız gerekenleri ve nasıl öğreneceğiniz konusunu adım adım anlattık.

NOT: Apple Watch Series 3 cihazını kullanıyorsanız (GPS + Hücresel destekli), Apple Watch IMEI’yi öğrenmeniz gerektiğinde, Apple Watch’ınızı veya eşleştirmiş olduğunuz iPhone cihazınızı üstünden bu Apple Watch IMEI öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Apple Watch Imei Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Apple Watch Cihazınızda, ilk öncelikle Digital Crown’a basın ve liste görünümüne geçiş yapın, ardından Ayarlar’a giriş yapın, açılan ayarlar ekranında Genel’e tıklayın. Daha sonra Hakkında’ya tıklayın ve aşağıya doğru inmeye devam edin. Seri numarası veya IMEI alanında istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz.

iPhone’da Apple Watch IMEI Öğrenmek

Eğer kullandığınız Apple Watch’ınız yanınızda değilse veya ikinci bir el Apple Watch satın alacaksınız, ürünü incelerken Apple Watch’un şarjı biterse satıcının telefonundan Apple Watch IMEI numarasını ya da Apple Watch seri numarasını öğrenebilirsiniz. İkinci el satın alacağınız Apple Watch’un şarjının bitmeden önce iPhone telefonuz ile eleştirebilir ve iPhone telefonunuzda ile de Apple Watch IMEI numarasını ya da seri numarasını öğrenebilir ve kontrol işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

1-Apple Watch cihazınız ile eşleştirilmiş olan iPhone telefonunuzda Apple Watch uygulamasını tıklayın.

2- Ardından “Saatim” sekmesine tıklayın ve açılan ekranda “Genel” sekmesine girin.

3- Hakkında’ya dokunun ve aşağıya doğru inin Apple Watch Seri numarası veya Apple Watch IMEI alanına bakabilirsiniz. Apple Watch’un orijinal olup olmadığına yönelik tüm seri numaraları ve IMEI numaraları o ekranda olacaktır. Seri Numara ve Apple Watch IMEI sorgulamasının ardında garanti detaylarını da öğrenebilir ve satın alacağınız ikinci el Apple Watch’un orijinal olup olmadığına bakabilirsiniz.

NOT: Apple Watch IMEI veya seri numarası sorgulama işlemini yalnızca Apple Watch Series 3’te (GPS + Hücresel destekli olan modelde) yukarıdaki işlemleri uygulayarak öğrenebilirsiniz. Ancak eğer birinci nesil Apple Watch cihaza sahipseniz yukardaki işlemlerin hiçbirine gerek kalmayarak öğrenmek istediğiniz Apple Watch IMEI numaranızı ya da Apple Watch seri numaranızı saatinizin arkasında öğrenebilirsiniz. Apple Watch Series 1 ya da sonraki Apple Watch modellerinde de (Apple Watch Nike+ ya da Apple Watch Hermes modelleri dahil) saatinizin kayışını çıkarın ve kayış yuvasının olduğu yeri kontrol ettiğiniz de Apple Watch IMEI numarasını ya da Apple Watch seri numarasını orada bulabilirsiniz. Eğer belirtilen yerlerde yoksa ikinci el satın alacağınız Apple Watch’un sahte ya da replika ürün olma ihtimali çok yüksektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder