Öne Çıkan Yayın

Hotspot Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hotspot akıllı telefonlara sahip olan kişilerin sim kartlarına tanımlı olan mobil verileri diğer kullanıcılar ile Wi-Fi aracılığı paylaşması...

Chrome Sekme Gruplandırma Nedir Nasıl Açılır?

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan ve internet teknolojileri denilince akıllara gidip gelen firma Şüphesiz Google’dır. Google günümüzde hem Android hem İos hem de kendine özgü işletim sistemleri olan cihazlar için çeşitli servisler ve uygulamalar oluşturuyor. Chrome da bunlardan birisi olup son zamanlarda en çok kullanılan internet tarayıcısı olarak öne çıkıyor ve kullanılabilirliğini artırmak için sürekli yeni güncellemekler yayınlıyor

Dünyanın en popüler şirketi olan Google, dünyanın en popüler internet tarayıcılarından olan Chrome için kullanışlılığını artıracak yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemeyle beraber gelen yeni özelliklerden bir tanesi sekmeleri gruplama özelliği, bu özellik ile aktif olarak kullandığınız sekmeleri gruplamanıza ve bu gruplar için etiketler oluşturmanıza izin verecek olan Google, sekmeler arasında kaybolmanızı önlemeyi hedefliyor.

Birkaç ay önce Google, Chrome tarayıcıda çalışırken sekmeleri çeşitli gruplar halinde ayırabilmemizi sağlayan son derece kullanışlı bir özellik getireceğini açıklamıştı. Bunu söylemesinden yaklaşık 4 ay sonra, Google verdiği sözünü tuttu ve artık sekmeleri gruplama özelliğini yeni yayınladığı 85.0.4183.102 güncellemesiyle birlikte tüm kullanıcıların hizmetine sundu.

Birden fazla proje üzerinde çalışıyorsanız, çalışırken de onlarca hatta kimi zaman yüzlerce sekme açıyorsanız; Chrome’un bu özelliği tam sizin için yayınlamış diyebiliriz. Tabii ki illa bu Chrome Sekmeleri Grupla özelliğinin bir kullanım kılavuzu olmak zorunda değil, her ne olursa olsun sekmeleri gruplandırmak, böylelikle neyin nerede olduğunu, yerli yerince bilmek hayatımızı ve internette yaptığımız araştırmaları inanılmaz derecede kolaylaştırıyor ayrıca zaman kaybını engelliyor.

Devamını Okumak İçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder